Toni Cantó, un dels finalistes que s’amagarà sota la disfressa del ‘talent show’ ‘Mask Singer’

Els usuaris de les xarxes socials filtren que el polític valencià serà un dels quatre finalistes del programa.

A l'esquerra, la imatge que va publicar el programa a Twitter, a la dreta, la foto dels usuaris que van identificar que sota la màscara de camaleó es trobava Toni Cantó
A l'esquerra, la imatge que va publicar el programa a Twitter, a la dreta, la foto dels usuaris que van identificar que sota la màscara de camaleó es trobava Toni Cantó / Twitter: @MaskSingerA3

Toni Cantó hauria compaginat la seua activitat parlamentària, com a síndic de Ciutadans a les Corts, amb l’artística i televisiva. El polític valencià seria un dels quatre finalistes que participarà en la última gala del programa Mask Singer, un talent show que emet Antena 3 en què personatges famosos s’amaguen sota una màscara i una disfressa per a interpretar peces musicals. L’actuació dels participants es valorada pel jurat i la seua identitat només es revela quan són eliminats.

La final d’aquest programa s’emetrà la setmana vinent, però el programa mostrà com a pista fotos amb alguns personatges famosos però tapant-los la cara amb la màscara que solen utilitzar en les actuacions musicals. Tot i no ser la intenció del programa, molts usuaris han endevinat quins seran els protagonistes de la final buscant les fotografies originals en Internet i publicant-les en xarxes socials. En el cas de Toni Cantó, apareixia amb Chiquito de la Calzada.

Entre els altres personatges que s'han filtrat, a més del polític valencià, es troben el pilot de motociclisme Jorge Lorenzo, l’actriu Salma Hayek i l’exparella de Cayetano Martínez de Irujo, Genoveva Casanova.

Toni Cantó encara no s’ha pronunciat públicament sobre la seua actuació en el programa.

També et pot interessar

stats