Tita Llorens completa la primera travessia nadant des de Xàbia fins a Eivissa sense neopré

La menorquina fa història als 50 anys al completar en 36 hores i mitja els 90 km que separen la península de les Pitiüses.

La nadadora menorquina, Tita Llorens, en l'arribada a la costa d'Eivissa

Tita Llorens és una nadadora menorquina de 50 anys que s'ha convertit en la primera dona que completa els 90 quilòmetres que separen Espanya de les Pitiüses. A més, ha sigut la primera persona a aconseguir-ho amb banyador convencional i sense neopré, amb la consegüent exposició a les picades de meduses. L'esportista ho ha aconseguit en el tercer intent i després de 36 hores i mitja d'una travessia que va començar el dijous 26 de juliol a les 07:00 h des de Xàbia i va acabar un dia i mig més tard, a les 19:30 h a Cala Codolar, a Eivissa.  

El trajecte de Llorens va transcórrer sense grans contratemps durant els primers quilòmetres, però ja de vesprada la nadadora de Ciutadella (Menorca) va rebre l'assistència mèdica pels efectes del cansament i el canvi de les condicions meteorològiques. A la costa de Cala Codolar l'esperaven família, amics i aficionats que la van rebre entre aplaudiments i mostres d'alegria. 

També et pot interessar

stats