Tiroteig en un carrer d'Alacant: un ferit lleu i quatre detinguts

Els tirs amb una arma de foc han ocorregut al voltant del passatge Poeta Vicente Medina, situat al barri Juan XXIII

El carrer on s'han registrat els fets
El carrer on s'han registrat els fets / Policia Nacional

Un home ha resultat ferit durant un tiroteig registrat aquest dijous cap a les 14:15 a la ciutat d'Alacant (l'Alacantí). El ferit ha rebut un tir al peu que no implica risc per a la seua vida. A conseqüència del tiroteig, han detingut quatre persones i no es descarten noves detencions, segons ha explicat la Policia Nacional en un comunicat. La investigació tracta d'aclarir les causes d'aquest succés.

La Policia Nacional d'Alacant ha rebut diverses telefonades informant que estaven escoltant el que semblaven tirs d'una arma de foc al voltant del passatge Poeta Vicente Medina, situat al barri Juan XXIII, a la zona nord d'Alacant.

Immediatament, s'han desplaçat al lloc diverses dotacions de la Policia Nacional de la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana, on han recaptat les primeres dades. Segons el protocol de Delictes Violents, s'ha protegit l'escenari dels fets, on s'han personat agents de la Brigada Provincial de Policia Judicial i de la Brigada Provincial de Policia Científica. En un primer moment han localitzat un casquet.

La policia ha informat de quatre persones detingudes per aquests fets, tot i que ha deixat clar que la investigació està ara mateix en curs i no es descarten més detencions.

També et pot interessar

stats