Tiroteig al barri madrileny de Pan Bendito: detenen l'home atrinxerat a casa amb una arma de foc

L'incident, darrere del qual sembla haver-hi una baralla entre dos germans, s'ha saldat sense cap persona ferida

Imatge d'arxiu d'un agent participant en una operació policial
Imatge d'arxiu d'un agent participant en una operació policial / À Punt NTC

La Policia Nacional ha detingut aquest dimarts un home que es va atrinxerar amb una arma de foc en la seua residència, ubicada al barri madrileny de Pan Bendito, al districte de Carabanchel. Abans de l'arrest havia arribat a disparar una vegada, segons han informat fonts policials.

Les primeres perquisicions sobre el succés apunten que vora les huit i mitja de la vesprada, l'individu va mantindre una forta discussió amb el germà, en un pis d'un edifici situat en el número 14 del carrer Besolla. Va ser el veïnat el que va avisar el 091.

Quan arribaren els agents, l'home va realitzar almenys un tret des de la finestra de la vivenda, d'acord amb el relat dels testimonis.

Fins al lloc dels fets es desplaçaren els agents de la Unitat d'Intervenció Policial, que van desallotjar la zona, a l'avinguda d'Abrantes. El metro de Madrid va tancar l'estació amb el mateix nom, però a hores d'ara ja s'ha normalitzat el servei.

Després de més d'una hora amb un dispositiu de seguretat desplegat al lloc dels fets, la Policia Nacional va arrestar el subjecte, de 46 anys. Fonts d'Emergències Madrid han confirmat que no s'ha hagut d'atendre cap persona ferida després de l'incident.

També et pot interessar

stats