Timbes de pòquer en una botiga gurmet d’Alacant

El local no tenia llicència d’obertura i no respectava les normes sanitàries de la Covid-19

Els agents durant l'escorcoll del local.
Els agents durant l'escorcoll del local.
21 d'octubre 2020 - 12:56

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alacant al propietari d’un local comercial que, durant el dia, era una formatgeria-vinoteca però en horari nocturn es convertia de manera clandestina com una sala de festes. En el local, presumptament, se servien begudes alcohòliques, s’organitzaven timbes de jocs d’atzar i es traficava amb substàncies estupefaents sense respectar les preceptives restriccions d’aforament i distanciament social imposades per la pandèmia de la Covid-19.

La Policia va tindre coneixement que en un local podrien estar reunint-se, de manera clandestina i fora de l’horari permés, un nombre considerable de persones. Segons les informacions, de vegades més de 30 o 40 persones, i se superaven d’aquesta manera les limitacions sanitàries imposades per la Generalitat Valenciana en resposta a la situació a la pandèmia de la Covid-19. Pel que sembla, les timbes i reunions que se celebraven en aquesta rebotiga eren organitzades a través d’aplicacions de missatgeria instantània i utilitzant les xarxes socials.

Després d’examinar de manera exhaustiva l’establiment, els agents van descobrir que una de les prestatgeries de la botiga era en realitat una porta oculta que donava accés a una habitació contigua condicionada com una sala de festes, on segons va manifestar el propietari del local se servia alcohol i s’organitzaven timbes de pòquer.

En el registre de l’establiment, els policies van trobar més de 9 grams de cocaïna, preparats per a la venda, a més d’un maletí en l’interior del qual hi havia 11 grams de cocaïna més, una bàscula de precisió i 420 euros en efectiu. Per tot això els agents van detindre al propietari com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues. Posteriorment es va sol·licitar la col·laboració de la Policia Local d’Alacant, que es va personar en el lloc i van alçar una acta de sanció perquè el local no disposava de llicència d’obertura. El detingut va ser posat a la disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia d’Alacant.

També et pot interessar

stats