Terratrémol de magnitud 3,6 amb epicentre a Relleu

El tremolor s'ha sentit a les 5:25 hores de la matinada a l'interior d'Alacant i sud de València.

Imatge de portada: El municipi de Relleu, a la Marina Baixa

Les comarques de l'interior d'Alacant i algunes localitats del sud de la província de València han registrat un terratrèmol de magnitud 3,6 en l'escala de Richter a les 5:25 hores de la matinada amb epicentre a Relleu (Marina Baixa).

La pàgina web de l'Institut Geogràfic Nacional ha informat que el moviment sísmic s'ha produït a una profunditat de 2 quilòmetres entre Relleu, la Torre de les Maçanes (Alacantí) i Benifallim (Alcoià). La sacsejada ha durat al voltant de 5 segons i a continuació hi ha hagut una rèplica de menor intensitat, sense que es tinga en ara per ara constància de danys personals o materials.

Segons el testimoni d'alguns internautes a la xarxa social Twitter, ha despertat i sobresaltat molts veïns de l'entorn de l'epicentre i ciutats més allunyades com Alcoi (Alcoià), Benidorm (Marina Baixa), Xixona (Alacantí) i fins i tot Gandia (Safor).

Es tracta del tercer moviment tel·lúric que és clarament percebut per la població en poc més de 24 hores a la província d'Alacant, després dels altres dos amb epicentre a les aigües del Mediterrani enfront de Torrevella (Baix Segura) de diumenge passat a les 20:55 hores (magnitud 2,6 en la escala de Richter) i de dilluns a les 4:07 (2,5).

També et pot interessar

stats