Terra Mítica reobri les portes el 4 de juny després de dos anys de pandèmia

El parc, que ja ha tret a la venda l'abonament de temporada, aposta pels espectacles de gran format com a novetat enguany

Imatge d'arxiu del parc temàtica Terra Mítica
Imatge d'arxiu del parc temàtic Terra Mítica / Europa Press

El parc temàtic Terra Mítica de Benidorm (Marina Baixa) ha informat aquest divendres que reobrirà les portes el pròxim 4 de juny després de dos anys de pandèmia. El complex inicia així una nova temporada, amb "energies renovades i molta il·lusió" per a retrobar-se una altra vegada amb els visitants, a qui oferirà més de trenta atraccions i espectacles.

En un comunicat, l'organització ha assenyalat que tornen atraccions "emblemàtiques" com Titánide –la muntanya russa invertida a més de 100 km per hora–, Synkope, Tornado –una torre de 100 metres d'altura amb cadires voladores– o El vuelo del Fénix, la impactant caiguda lliure de 54 metres en tan sols 3 segons.

Però el parc també compta amb opcions més familiars com Los Ícaros, Puerto de Alejandría o Laberinto del Minotauro, així com atraccions per a la xicalla distribuïdes per les diferents àrees del complex.

Per a la nova temporada, la gran aposta del parc seran els espectacles de gran format i amb molt a contar. A l'auditori de Pandora, situat a les illes, el visitant podrà redescobrir la màgia de la mà de la ballarina Fantasia. Un xou on s'ajunten l'emoció i una posada en escena d'innegable bellesa.

El Circus Maximus de Roma albergarà "un nou espectacle que el públic no espera i que, sens dubte, gaudirà”. Un aclamat i històric personatge es converteix en l'indiscutible protagonista d'una història que conjumina fortalesa, valor i una escenografia impactant.

Per a posar a l'abast del públic totes aquestes novetats, Terra Mítica ja ha tret a la venda l'abonament de temporada que permet accedir a les instal·lacions del parc, de manera il·limitada, i que proporciona condicions especials, tant a les botigues i restaurants del parc, com en la compra d'entrades d'altres complexos com Aqualandia o Mundomar.

També et pot interessar

stats