Les terminals del port de València recuperen demà l'activitat ordinària

Obriran a les 6:00 amb horaris d’admissió de camions per a retirada i de contenidors diferents

Port de València
Port de València / Twitter: (@AutPortValencia)

Les terminals del port de València recuperaran aquest dijous l'activitat ordinària i atendran operacions d'importació i exportació de contenidors plens i buits, la qual cosa deixa sense efecte les restriccions a l'admissió de contenidors d'exportació que s'havien establit des de dilluns passat.

Així ho ha comunicat l’Autoritat Portuària de València a través d’un comunicat en el qual es poden consultar els horaris d’admissió de camions per a retirada i admissió de contenidors de les diferents terminals que hi operen.

El port ha viscut els últims dies una situació de saturació per la confluència del temporal marítim. Això ha obligat a tancar el trànsit marítim durant set jornades els últims quinze dies i, a més, la vaga del transport ha donat lloc a la concentració de fins a vint-i-dos vaixells en la zona de fondeig, que aquest dimarts ja es van reduir a 16.

Així mateix, el bloqueig de l'accés terrestre derivat de les aturades en el transport ha ocasionat que l'activitat de retirada de contenidors d'importació i l'entrada de camions amb contenidors d'exportació s'haja vist reduïda en un 80% els últims dies.

Des de dilluns s'ha anat recuperant l'activitat del trànsit marítim i terrestre en aquest port que concentra el 40% de les importacions i exportacions d'Espanya, i la previsió de l’Autoritat Portuària és que es reprenga l’activitat ordinària a partir de demà dijous a les 6:00 hores. 

També et pot interessar

stats