Teresa Navarro s’incorpora a l’Ajuntament de València com a defensora de les persones amb discapacitat

Les més de 70.000 persones amb diversitat funcional de la capital valenciana ja tenen una representant que vetlarà pels seus drets

Teresa Navarro, la nova defensora de les persones amb discapacitat de l’Ajuntament de València
31 de maig 2021 - 21:53

Des de fa menys d’una setmana, l’Ajuntament de València ha inclòs Teresa Navarro com a defensora de les persones amb discapacitat del municipi, una àrea que domina i coneix de primera mà i per a la qual ha plantejat diversos reptes a curt termini.

Com a punt clau, Navarro recalca la importància d’assegurar l’accessibilitat per a qualsevol persona amb diversitat funcional als espais públics de València, fent al·lusió especial a la necessitat i urgència que tot el món dispose d’opcions adaptades a les seues circumstàncies i així garantir a tothom els drets reconeguts per l’ONU. A més, aspira a convertir-se en una figura pròxima a la població amb algun tipus de discapacitat i pretén atendre minuciosament les seues peticions i suggerències, tot amb la motivació de convertir València en una ciutat referent quant a adaptació i accessibilitat.

La defensora de les persones amb discapacitat ocuparà el càrrec al llarg de quatre anys i ja comença a rebre propostes de la ciutadania per a millorar els serveis a les persones amb diversitat funcional. Per la seua part, Navarro s’ha posat en marxa i s’ha marcat el repte d'alleugerir les llistes d’espera per a les ajudes a la dependència.

També et pot interessar

stats