El temporal de vent obliga a suspendre classes i activitats a l’aire lliure a Elx, Alacant i Alcoi

Avís taronja per vent a les comarques del sud del territori

VÍDEO | El temporal de vent obliga a suspendre classes i activitats a l’aire lliure a Elx, Alacant i Alcoi

L’Ajuntament d’Alacant ha decidit suspendre com a mesura preventiva totes les activitats autoritzades a l’aire lliure, a partir de les 14:00 hores, en vista a la situació d’avís nivell taronja per vents establerta per a la ciutat, segons ha informat el consistori. A Alcoi s’han tancat els parcs i jardins. 

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha activat el Pla Territorial d’Emergència del municipi en fase de seguiment de la preemergència. Així mateix, d’acord amb la informació que es disposa, des de l’alcaldia s’ha adoptat com a mesura preventiva la suspensió de totes les activitats autoritzades a l’aire lliure per a aquesta vesprada fins a nou avís en funció de l’evolució.

El consistori prestarà “atenció especial” a parcs, jardins i zones de gran arbrat, així com l’afecció que aquest episodi puga tindre sobre la via pública en relació amb la circulació de vehicles.

Per la seua banda, des de l’Ajuntament d’Elx s’ha acordat suspendre l’acte de majors. A partir de les 17:00 hores tancaran els instituts de la Torre, Sixto Marco i també el Conservatori. La regidoria d’Educació ha recomanat també suspendre les activitats extraescolars a les escoles a partir de les 16:30 hores.

També et pot interessar

stats