El temporal inunda el tram sud del passeig marítim de Moncofa

Les precipitacions acumulades obliguen l’Ajuntament a tallar diferents vials i camins que han quedat negats per l’aigua.

Zona negada després del temporal de pluges d’aquest dimecres a Moncofa
Zona negada després del temporal de pluges d’aquest dimecres a Moncofa / Ajuntament de Moncofa

La pluja està provocant aquest dijous problemes en diferents punts del territori, al sud, a la Marina Baixa, i al nord, sobretot a la Plana Baixa. L’alcalde de Moncofa, Wenceslao Alós, ha actualitzat per als micròfons d’À Punt l’estat en què es troba el tram sud de l’avinguda de Mare Nostrum, el passeig marítim de la localitat, que es troba tallada pel temporal.

El passeig matítim de la localitat després de les pluges d’aquest dimecres / Ajuntament de Moncofa

“És una àrea intransitable que posa en evidència la necessitat que el govern espanyol defenga el litoral, després de molts anys sense fer-hi res”, ha lamentat. Les precipitacions acumulades des de dimecres a la vesprada han obligat l’ajuntament a tallar diferents vials i camins que han quedat inundats per l’aigua. Segons ha manifestat l’alcalde, l’aigua ha destrossat una rotonda i s’ha menjat prop de 200 metres de costa en alguns punts.

“Tots els alcaldes del sud de Castelló hem anat repetides vegades a Madrid per a expressar que estem molt conformes amb la construcció dels ports de Castelló i Borriana, però ha d’haver-hi una acció en defensa del litoral”, ha expressat, a més d’apuntar que es tracta d’un temporal que ja s’ha repetit dues vegades l’últim any i que és ineludible prendre mesures.

També et pot interessar