El temporal encara deixa carreteres tancades i línies de tren suspeses

Uns 21.600 alumnes de 27 municipis continuaran sense anar a classe aquest dilluns.

Un tractor llevant neu d'un camí
Un tractor llevant neu d'un camí / Twitter: @gva112

El temporal de pluja i neu ha finalitzat amb un balanç que ha deixat gran quantitat de precipitacions a tota la Comunitat Valenciana i especialment, a l'interior, que encara continua amb problemes en diverses infraestructures a causa de la neu que encara no s'ha desfet.

Així, el servei d'emergències ha actualitzat la situació de les carreteres. Aquest dilluns encara hi ha set carreteres tallades. A més, la neu i el gel format pel fred fa obligatori l'ús de cadenes en un total de quaranta-cinc vies. A més setanta-set carreteres tenen el trànsit condicionat i s'ha de circular amb precaució i vint-i-nou presenten incidències de diferent tipus que fan que s'haja d'extremar la precaució a l'hora de circular per elles.

Respecte a la xarxa de tren, Renfe ha informat que continuen suspeses les línies de mitja distància que fan els trajectes Madrid-Conca-València, València-Terol-Saragossa, Ciudad Real-Alacant, Albacete-València.

Una altra de les conseqüències de la neu és que s'han suspés les classes en molts municipis de l'interior de la Comunitat Valenciana. Concretament 27 municipis que acumulen més de 21.600 alumnes d'Infantil, Primària, Educació Especial, Batxillerat i FP.

D'aquests, tres estan a la província d'Alacant: Agost, Ibi i Monfort. Dotze més a la província de València: Ademús, Algemesí, Almussafes, Benifaió, Camporrobles, Caudete de las Fuentes, Xera, Fuenterrobles, Requena, Sollana, Utiel i Venta del Moro. Finalment, també dotze municipis de la província de Castelló tampoc tindran classe aquest dilluns: Castellfort, Cinctorres, el Forcall, la Mata de Morella, Morella, Olocau del Rei, la Pobla de Benifassà, el Portell de Morella, la Serra d'en Galceran, la Vall d'Alba, Vilafranca i Vistabella.

També et pot interessar

stats