Les tempestes descarreguen graníssol a l'interior de València, amb ràfegues de vent de més de 80 km/h

Tota la província de Castelló i l'interior de València està en avís groc per pluges i tempestes

Tota la província de Castelló i l'interior de València està aquest dijous en avís groc per pluges i tempestes

Les tempestes han començat a descarregar pluja amb intensitat forta a l'interior de la província de València durant la vesprada d'aquest dijous, marcada per aparell elèctric i ràfegues de vent. Les pluges han començat cap a mitjan vesprada a la Plana d'Utiel-Requena, entre les localitats d'Utiel i Sinarques, on han arribat a 82 quilòmetres per hora. A La Torre (Utiel), han arreplegat 36 litres en poc de temps. També s'ha notat a la ciutat de Requena, on la pluja s'ha presentat abans de la Fira del Vi.

Després s'han escampat, acompanyades d'aparell elèctric, a zones de l'interior nord de València, com Andilla, segons ha informat l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet). A més, s'ha deixat notar a la serra d'Énguera, on ha pedregat amb ganes.

A l'Alt Palància també ha plogut. Un dels municipis ha sigut el de Teresa, per a l'alegria del veïnat, que fa força perquè ajude a controlar l'incendi de Begís. Segons les dades de l'Aemet, al Toro han caigut 19 litres. Més amunt, a les comarques del nord, s'han registrat 32 litres a Portell de Morella, i 34 a Ares dels Oms.

Tota la província de Castelló i l'interior de València està aquest dijous en avís groc per pluges i tempestes. A més, l'Aemet ha activat el nivell taronja per precipitacions, tempestes i graníssol a l'interior nord i sud de la província de València per a aquest divendres. S'esperen pluges que podran acumular 40 mil·lilitres en una hora.

Per la seua part, el litoral de Castelló, València i la costa i l’interior d’Alacant tenen actius avisos nivell groc per precipitacions que poden aplegar a 20 mil·lilitres en una hora i probabilitat de graníssol.

També et pot interessar

stats