Les tempestes a les comarques del nord provoquen talls en accessos i rescat de vehicles

Hi ha nivell groc per pluges i tempestes al litoral nord i l'interior sud de Castelló.

Imatge d'un dels rescats a Benicarló

Una forta tempesta que afecta el litoral de les comarques del nord ha provocat la intervenció del Consorci de Bombers per a rescatar 6 vehicles atrapats a Benicarló, segons fonts del Consorci Provincial de Bombers. Així mateix han obligat a tancar alguns camins i carreteres secundàries del Baix Maestrat. 

La forta pluja que ha caigut a la zona des de primera hora del matí ha provocat acumulació d'aigua a les zones inundables de Benicarló i la policia local ja està treballant per a tallar-hi les carreteres.

Els ajuntaments de Benicarló i Peníscola han demanat precaució a la població. A la primera localitat, el consistori informa que tots els accessos al Barranquet i el camí dels Moliners estan tancats, mentre que el camí de sant Gregori es troba intransitable.

Per part seua, la policia local de Peníscola recomana limitar la circulació a quan siga estrictament necessari durant l'episodi de pluges previst per a hui, prendre precaucions en retirar vehicles de pàrquings subterranis i circular amb precaució atesa la senyalització.

S'han realitzat talles de trànsit en Ratlla del Terme, avinguda Pigmalió (zona Puntarró), avinguda Mestre Bayarri i avinguda Akra Leuke.

40,6 litres acumulats a Traiguera 

Segons informa el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat, les precipitacions acumulades en les últimes quatre hores llancen 40,6 litres per metre quadrat a Traiguera, 32,2 a Canet lo Roig, i 8,2 a Xert.

La Generalitat ha decretat riscos de nivell groc per pluges i tempestes al litoral nord i interior sud de la província de Castelló, així com a l'interior nord, interior sud i litoral sud de la província de València i a l'interior i litoral nord de la d'Alacant.

Així mateix, els efectius han sigut també mobilitzats per al rescat d'una persona que estava a l'interior d'una xicoteta embarcació amb problemes per a eixir a la platja de Peníscola. En l'operació ha intervingut l'embarcació de rescat de la Unitat de Rescat Aquàtic.

També et pot interessar

stats