Els taxistes valencians assenyalen que acceptaran el decret de la Generalitat perquè “és millor que res”

El president de la Confederació de Taxistes Autònoms de la Comunitat Valenciana assegura que seria irresponsable que no hi haguera cap regulació.

Fernando del Molino en 'À Punt Notícies matí'

Estan convençuts que les mesures són insuficients, però per “responsabilitat” no poden deixar que aquest sector es quede sense regular. És l’opinió del president de la Confederació de Taxistes Autònoms de la Comunitat Valenciana, Fernando del Molino. En declaracions a À Punt Notícies matí, Molino ha assegurat que “no es solucionarà el conflicte” i que els VTC “continuaran fent de taxis”, però ha reconegut que “és millor que res”.

En aquest sentit, el president de la Confederació de Taxistes Autònoms de la Comunitat Valenciana s’ha penedit que la Generalitat “s’haja quedat a mitges” i “no haja explicat de forma clara la situació”, malgrat que ha reconegut la “voluntat” per a trobar una solució al conflicte. Així mateix, ha anunciat que aquest col·lectiu es dirigirà als ajuntaments per a fer sentir les seues demandes. També, espera que el web que es vol crear per a controlar l’activitat dels VTC contribuïsca “de veres” a aquesta finalitat.

També et pot interessar

stats