Els taxistes rebutgen la possibilitat de reunir-se amb les VTC

S’ha suspés la trobada convocada a instàncies d’Unauto i que tenia com a objectiu analitzar la situació del taxi i de les VTC.

S’ha suspés la trobada convocada a instàncies d’Unauto i que tenia com a objectiu analitzar la situació del taxi i de les VTC
S’ha suspés la trobada convocada a instàncies d’Unauto i que tenia com a objectiu analitzar la situació del taxi i de les VTC

Fedetaxi i Antaxi, les principals patronals del taxi,  han rebutjat reunir-se amb l'associació d'empreses de vehicles de lloguer amb conductor (VTC) Unauto, proposada per aquesta mateixa organització per a aquest dimarts.

Fedetaxi ha assegurat que no té “res a negociar amb Unauto", mentre que Antaxi considera que "no és el moment" d'asseure's amb el sector de les VTC.

D'aquesta manera, s’ha suspés la reunió inicialment convocada a instàncies d’Unauto entre els màxims representants dels dos col·lectius i que tenia com a principal objectiu analitzar la situació del taxi i les VTC en el marc del Comité Nacional del Transport.

A la trobada, només hi havia previst que assistiren les patronals dels dos negocis que compten amb representació en el comité, a més del president d'aquest òrgan.

Decret per a regular les VTC

La reunió s'havia convocat a l'espera que, aquest divendres, el govern espanyol aprove un decret per mitjà del qual s'habiliten les comunitats autònomes que ho desitgen perquè assumisquen les competències en regulació de VTC.

Aquesta mesura és benvinguda per part dels taxistes, però rebutjada pel col·lectiu de les VTC, perquè consideren que pot suposar un primer pas que comporte restriccions per a ells mitjançant l'exigència d'unes segones llicències.

També et pot interessar

stats