El taxi desconvoca les protestes després d'aconseguir un acord amb la Conselleria

L’entitat ha subratllat que vigilarà durant els pròxims mesos que les tarifes no siguen secundàries

En imatge, la protesta dels taxistes en front de la Ciutat administrativa 9 d’Octubre
Imatge d'arxiu d'una protesta dels taxistes enfront de la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre / À Punt NTC

La Confederació de Taxistes Autònoms de la Comunitat Valenciana ha desconvocat les protestes contra la política tarifària del Consell, després d'haver aconseguit aquest dilluns un acord amb la Conselleria de Transports.

Segons ha informat aquesta associació, l'administració "s’ha compromés a agilitzar les tramitacions de tarifes d'àrees i ajuntaments". A més, han promés la creació d’una nova Oficina Tècnica del Taxi, que "dedicarà els recursos necessaris per a fer estudis i anàlisis que permeten unes tarifes més justes".

La Confederació ha desconvocat totes les protestes previstes en les pròximes setmanes, inclosa la del 22 de febrer, en totes les àrees de prestació de la Comunitat Valenciana. Així i tot, l’entitat ha subratllat que "mantindrà el focus d'atenció durant els pròxims mesos, passe el que passe, perquè les tarifes no tornen a ser una cosa secundària i es retorne l'equilibri".

"No podem permetre'ns ser conformistes, les nostres famílies no s'ho mereixen" ha insistit, i han demanat tindre "un sistema d'actualització de tarifes normalitzat com el tenen en altres comunitats autònomes".

També et pot interessar

stats