Tavernes de la Valldigna alça la veu en defensa de les seues platges

Els veïns del poble de la Safor protesten per la falta de manteniment i la regressió del litoral

Tavernes de la Valldigna alça la veu en defensa del seu litoral
30 de maig 2021 - 13:13

Aquest diumenge, els veïns i veïnes de Tavernes de la Valldigna, a la comarca de la Safor, s’han concentrat per a reclamar una solució definitiva al problema de la regressió de les platges del municipi. La mobilització, que ha tingut lloc a les 12 del migdia a la platja de la Goleta, ha sigut convocada pel govern municipal i ha comptat amb el suport unànime de tots els grups del consistori. 

L’Ajuntament reclama a la Demarcació de Costes i al Ministeri per a la Transició Ecològica el manteniment de les platges amb la reposició d'arena que es fa cada any i que, quan falta menys d’un mes per a la temporada estival, encara no s'ha realitzat. Segons el consistori, les mesures són totalment “necessàries per a tindre en condicions la costa de Tavernes”.

“Hem arribat a un punt en el qual la deixadesa de la platja és insostenible i insuportable. Les nostres platges s’estan morint. Alcem la veu perquè estem amb l’aigua al coll i la nostra paciència s’ha esgotat”, ha afirmat Sergi González Frasquet, l’alcalde de Tavernes, que assegura que faran “tot el necessari perquè l'organisme competent en el manteniment de la costa assumisca les seues responsabilitats i protegisca les platges valleres”. 

També et pot interessar

stats