Tasta'l d'ací llança un micromecenatge per a crear un web sobre la nostra gastronomia

Busquen donar valor i reconeixement a la cuina valenciana.

Tasta\'l d\'ací llança un micromecenatge per a crear un web sobre la nostra gastronomia
Tasta'l d'ací llança un micromecenatge per a crear un web sobre la nostra gastronomia

El projecte Tasta’l d’ací ha engegat un projecte de micromecenatge per a desenvolupar una pàgina web on poder "donar valor i reconeixement a la saviesa de la cuina valenciana de tots els temps".

Tasta’l d’ací va ser creat en 2012 per l'Agenda Urbana de València amb la intenció de crear una xarxa entre les iniciatives que aposten per revalorar el producte valencià en els camps de l’agricultura, l’elaboració culinària tradicional, la indústria alimentària local i la defensa d’un món més sostenible.

Ara demanen la col·laboració ciutadana per a desenvolupar un web en què tots els valencians i valencianes puguen compartir les diferents formes de menjar i "fer de la gastronomia una senya d’identitat forta i autoreconeguda". A 15 dies de finalitzar el termini ha superat més del 50% de les aportacions.

Alguns dels temes que investigarà aquesta web són les varietats culinàries locals, la memòria gustativa i el producte local valencià. Tota aquesta informació estarà arreplegada en un mapa interactiu.

També et pot interessar

stats