Tanquen una discoteca il·legal a Alzira i un local més a Alacant per no complir les mesures sanitàries

La Policia Local desallotjà més de 140 persones que estaven dins dels dos establiments sense mascareta ni distància interpersonal.

Casa en què es trobava la discoteca il·legal d'Alzira
Casa en què es trobava la discoteca il·legal d'Alzira / À Punt NTC

La relació de l'oci nocturn amb alguns dels brots de coronavirus detectats les últimes setmanes ha col·locat les discoteques en el punt de mira, i sobretot les il·legals. A Alzira, la Policia Local va clausurar la matinada de diumenge una de clandestina que no tenia cap mesura de seguretat, i va desallotjar 85 persones que hi havia dins. D'altra banda, al port d'Alacant han tancat un altre local d'oci en què hi havia més de 50 persones sense complir les normes preventives contra la Covid-19.

L'establiment il·legal d'Alzira estava camuflat en una casa de camp en mal estat entre aquest municipi i Algemesí, no tenia llicència d'activitat ni complia les mesures sanitàries establides per a previndre la Covid-19. Els banys de la casa, a més, no estaven connectats al clavegueram públic i hi havia mal olor en el recinte.

Segons informen fonts policials, els fets van tindre lloc la matinada de dissabte a diumenge, en un polígon del terme municipal d'Alzira, en unes instal·lacions que presenten una estructura deplorable. En el moment del desallotjament hi havia 85 persones dins –la xifra havia arribat a cent en algun moment de la nit– i 21 vehicles, i s'havia improvisat una barra, un escenari i un equip de música i llums complet. Quan hi arribaren els agents, les persones estaven bevent i ballant, n’hi havia moltes sense mascareta i no respectaven la distància de seguretat.

El local no estava donat d'alta ni com a bar ni com a pub, tot i que funcionava com un negoci i es cobrava per cada consumició. La policia havia sabut amb anterioritat de l'existència de cartells publicitaris i de la venda d'entrades a 15 euros per menjar, beguda i ball.

Denuncien un local d'Alacant

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant ha informat d'un tancament més la matinada d'aquest dimarts a la zona del port. Es tracta d'un local d'oci que albergava en l'interior més de 50 persones ballant sense respectar la distància mínima interpersonal, i moltes sense mascareta. La Policia Local ha denunciat l'establiment per una infracció molt greu que pot comportar multes entre 30.001 i 60.000 euros.

També et pot interessar

stats