Tanquen la piscina gran de Cárrica, a Sogorb, per la presència d'excrements

És la cinquena vegada que tanquen una piscina pública en aquesta localitat de l'Alt Palància per actes vandàlics.

Piscina de Càrrica afectada pel repte viral
Piscina de Càrrica afectada pel repte viral

La piscina gran de Cárrica, pedania de Sogorb, on prenen el bany els adults, estarà tancada al bany fins a la vesprada d'aquest dissabte per a procedir a la preceptiva neteja de 24 hores, segons informen des de l'Ajuntament de Sogorb, a l'Alt Palància. Les mateixes fonts informen que els socorristes han descobert al matí que algú havia entrat a la nit i havia embrutat les instal·lacions amb excrements. La piscina xicoteta continuarà oberta perquè no ha patit cap atac. Es tracta de la segona vegada que es tanca al bany aquesta instal·lació municipal pel mateix motiu i la tercera en cas de la piscina de Segóbriga, a poc de més de tres quilòmetres.

La regidora de Piscines de Sogorb, Ángeles Gómez, lamenta aquest tipus d'accions dutes a terme per persones que "amb comportaments incívics i il·legals estan atacant a tot un poble". Gomez ha qualificat els fets d'atac directe contra els interessos turístics de la localitat i ha dit que esperen que no torne a passar.

Aquest estiu les xarxes han bullit amb aquest nou repte viral de moda de defecar a les piscines públiques. Els casos s'estenen per diferents municipis del territori valencià. Primer va començar a comarca de l'Horta en poblacions com ara Massanassa, Tavernes Blanques o Catarroja, i ja han arribat també al sud i el nord valencià.

Aquesta moda, seguida pels joves adolescents, obliga a aplicar els protocols de seguretat: s'ha de tancar la instal·lació, desallotjar el recinte, extraure les matèries fecals i realitzar un tractament de l’aigua que, en alguns casos, poden durar més de 24 hores.

També et pot interessar

stats