Tanquen el campus d'estiu Illa de Vinaròs pel contagi d'un monitor

L'Ajuntament ha demanat a la concessionària suspendre temporalment el servei en tots els centres.

Tanquen el campus d'estiu Illa de Vinaròs pel contagi d'un monitor
Tanquen el campus d'estiu Illa de Vinaròs pel contagi d'un monitor

L'Ajuntament de Vinaròs ha decretat tancar el campus d'estiu Illa de Vinaròs (Baix Maestrat), després que un dels treballadors ha donat positiu per coronavirus, segons ha informat l'empresa concessionària del servei.

Així, la mateixa societat ha fet constància de la situació al servei de Salut Pública per tal de seguir les instruccions pertinents en aquestes situacions i que s'aplicaran a la resta de treballadors, usuaris i familiars al voltant de l'empresa.

En rebre l'avís, el consistori ha emplaçat la concessionària a suspendre temporalment el servei Campus Illa 2020 en tots els centres, cursos i activitats com a mesura preventiva per a intentar evitar els contagis.

L’escola s’organitza en grups bambolla

En un comunicat, l’Ajuntament de Vinaròs ha especificat l’escola d’estiu s’organitza en grups bambolla, precisament per a “minimitzar” l’efecte dels possibles contagis.

Així i tot, el consistori ha decidit susprendre temporalment el servei del Campus Illa en tots els seus centres, inclosa l’escola d’estiu que Afanias organitza en un dels centres educatius cedits per a aquest ús.

També et pot interessar

stats