Tanquen al bany quatre platges del Puig per una substància blanca no identificada

Es pot acudir als arenals, però els banyistes no han d’entrar en contacte amb l’aigua

Imatge de la substància blanca ganulosa que ha arribat a les platges del Puig
Imatge de la substància blanca ganulosa que ha arribat a les platges del Puig / Ajuntament del Puig

L’Ajuntament del Puig (Horta Nord) ha anunciat aquest divendres de vesprada que han tancat al bany quatre platges de manera preventiva després de detectar una substància blanca granulosa no identificada. Als arenals de Medicàlia, Puig Val - Play Puig, l'Antic Barri de Pescadors i els Plans s’ha hissat la bandera roja. 

El consistori ha informat la ciutadania que s’han pres mostres que ja s’analitzen “amb la major celeritat possible” i ha remarcat que les mesures preventives responen a les recomanacions de les veus expertes per garantir la seguretat i el benestar comú. 

Segons ha pogut saber aquest mitjà, els i les banyistes poden estar a la platja, però no han d’entrar en contacte amb l’aigua. Els equips de socorrisme seran els encarregats de vetlar perquè es complisquen les normes a l’espera dels resultats de les mostres analitzades. 

Pel que fa a la platja de l'Arenal de Xàbia (Marina Alta), que també es va tancar aquest divendres pel nivell de contaminació en l'aigua, torna a estar oberta al bany.

També et pot interessar

stats