Tanquen l'A-3 en sentit Madrid per un camió incendiat a l'altura del viaducte de Bunyol

El sinistre genera set quilòmetres de cua a l'autovia, on ja s'ha reobert un dels tres carrils

El camió ha sigut totalment past de les flames
El camió ha sigut devorat totalment per les flames / Consorci Provincial de Bombers de València
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
01 de març 2024 - 10:14 Actualitzat: 01 de març 2024 - 16:51

L'incendi d'un camió que circulava aquest divendres per l'A-3, a l'altura del viaducte de Bunyol, ha obligat a tancar totalment l'autovia al trànsit en sentit Madrid durant diverses hores.

El sinistre s'ha produït cap a les nou del matí, ha informat el servei d'Emergències de la Generalitat. El vehicle implicat ha quedat totalment cremat i les flames han afectat tant la cabina com el remolc que arrossegava, que transportava altres vehicles, segons mostren les imatges difoses pel Consorci Provincial de Bombers de València. 

El foc, a més, ha botat a la pinada que hi ha baix del viaducte i ha afectat la massa forestal. Un incendi que, segons ha informat Emergències, ha quedat extingit a les 15:14 hores. La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de l’incident de trànsit i la brigada, del manteniment de l’autovia. 

El sinistre ha provocat fins a set quilòmetres de cues a l'A-3
El sinistre ha provocat fins a set quilòmetres de cues a l'A-3 / DGT

La Direcció General de Trànsit ha informat que el succés genera, a les 16:00 hores, almenys set quilòmetres de cua, per tots els cotxes que arribaven des de Bunyol en direcció a Madrid. Cap a les onze del matí s’ha reobert un carril per a facilitar el pas dels vehicles, però el trànsit encara està congestionat. L'autovia ha quedat reoberta poc després de les 16:45 hores.

També et pot interessar

stats