El tancament perimetral d'Aragó beneficia els hotelers valencians

Alguns transportistes modifiquen la seua ruta per a incloure punts del nord de Castelló.

VÍDEO | El tancament perimetral d'Aragó beneficia els hotelers valencians

Mentre el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana ha ratificat ja les mesures de confinament nocturn decretades pel Consell, cinc comunitats autònomes s'han confinat perimetralment: Aragó, el País Basc, Navarra, Astúries i La Rioja.

El tancament perímetral d'Aragó suposa per als transportistes valencians, un servei essencial que sí pot treballar durant el toc de queda, no poder dinar o sopar a l'interior dels bars i restaurants de la ruta que connecta el nord de la Península amb el mediterrani. De fet, a Aragó només es pot servir menjar a les terrases, amb un aforament del 25% i fins a les deu de la nit, el que suposa per aquests treballadors, haver de sopar a temperatures molt fredes.

Davant aquest escenari, molts transportistes decideixen fer les parades una vegada entren a Castelló. Així, localitats com Barraques, última localitat valenciana per l'A-23, s'han convertit en un xicotet oasi per a ells ja que sí que poden accedir al restaurant. Fins i tot alguns transportistes han començat a modificar la seua ruta per a incloure punts com aquest en el recorregut.

També et pot interessar

stats