Tancada l'estació Alacant-Estels del Tram d'Alacant per una avaria a l'ascensor

La línia 1 Alacant-Benidorm i l'Autobús 21 són les alternatives per als pasatgers.

Tancada l\'estació Alacant-Estels del Tram d\'Alacant per una avaria a l\'ascensor
Tancada l'estació Alacant-Estels del Tram d'Alacant per una avaria a l'ascensor

Ferrocarrils de la Generalitat ha tancat l'estació d'Alacant-Estels, la més cèntrica i la més utilitzada de la xarxa del TRAM, el tramvia d'Alacant. Els problemes per a desmuntar la caixa de l'ascensor i reparar-la són la causa d'aquesta decisió. Es tanca per motius de seguretat, ja que els tècnics han de moure peces de vidre de 300 quilos. Totes les línies passen a operar des de l'estació del Mercat Central, menys la línia 3, que ha quedat suprimida.

La línia 3 uneix Alacant i el Campello. És una línia amb una mitjana de 260.000 viatgers. Les alternatives són la línia d'autobús urbà 21, que connecta Alacant amb el Campello, de la qual s'ha augmentat la freqüència de pas, i la línia del TRAM Alacant-Benidorm, que té parada al Campello.

L'estació s'ha hagut de tancar per motius de seguretat. El problema està en l'ascensor. L'estructura de la caixa està trencada des de fa una setmana i el pes de les peces de vidre de les parets, de més de 300 quilos, complica els treballs dels tècnics.

Ara com ara, no hi ha data de reobertura per a l'estació de la plaça dels Estels. Tot ocorre en plena temporada alta a la principal estació de la xarxa, una parada per on arriben a passar cada any 1,7 milions de passatgers.

També et pot interessar

stats