Tanca la línia de tren Xàtiva-Alcoi durant més d'un mes

El tram es farà en autobús.

El pla alternatiu de transport estarà en funcionament entre el 19 d'octubre i el 30 de novembre.
El pla alternatiu de transport estarà en funcionament entre el 19 d'octubre i el 30 de novembre.

La línia ferroviària entre Xàtiva i Alcoi estarà tancada durant un mes llarg, amb motiu de les obres que Adif executarà en la línia de mitjana distància Xàtiva-Alcoi entre el 19 d'octubre i el 30 de novembre, Renfe ha establert un pla alternatiu de transport que ha presentat aquest dijous.

El tram Xàtiva-Alcoi s'efectuarà per carretera en autobusos amb capacitat per a 60 passatgers que només efectuaran dues parades intermèdies, a Albaida i Ontinyent, i en microbusos de 30 places que tindran parada en totes les estacions del recorregut.

Pel que fa a la part del trajecte corresponent al tram València-Xàtiva es podrà realitzar amb trens del servei de rodalia.

Indignats amb Renfe denuncia que la freqüència de pas dels trens en aquesta línia és insuficient per a les vora 300.000 persones que sumen les poblacions del Comtat, l'Alcoià i la Vall d'Albaida. Segons el portaveu de la plataforma, Samuel Martínez, el Ministeri de Transports i la Generalitat fa anys que es passen la pilota però, fins ara, "ningú no ha sigut capaç d'invertir en aquesta línia".

Es pot obtenir més informació sobre aquest servei combinat de tren i bus en els canals habituals de venda de Renfe i telefonant als números 912 122 022, 912 320 320 i 963 357 400. També en el web www.renfe.com.

També et pot interessar

stats