Els talls del trànsit per la Mitja Marató de València comencen aquest dissabte

À Punt Mèdia retransmetrà en exclusiva la carrera diumenge, a partir de les 8:30 hores.

Recorregut i talls de carrers per la Mitja Marató de València 2019
Recorregut i talls de carrers per la Mitja Marató de València 2019 / Ajuntament de València

Els talls del trànsit rodat als carrers de València per la Mitja Marató comencen aquest dissabte en els punts més pròxims a l’avinguda Antonio Ferrandis, punt d’eixida i d’arribada d’una carrera en què participaran 17.500 persones, segons ha informat l’organització.

Així, a les 8:00 hores d’aquest dissabte es tanca l’avinguda d’Amado Granell entre Àngel Villena i Antonio Ferrandis, i el carrer d’Àngel Villena, entre el carrer del Bomber Ramon Duart i Amado Granell, en sentit cap al centre comercial El Saler. A les 16:00 hores es tallarà el carrer de Blas Gámez Ortiz pel muntatge de la zona d’eixida i meta i l’hospital de campanya. De nit i, sobretot, abans de la prova es duran a terme els talls de trànsit que quedaran.

L’obertura al trànsit està prevista entre 40 i 45 minuts després que passe la cua de la carrera, encara que això dependrà del servei de neteja, que ha de deixar la via neta i lliure d’obstacles. Les zones d’estacionament assignades per l’organització se situen a l’aparcament del pavelló de la Font de Sant Lluís, al centre comercial Aqua i a l’Oceanogràfic.

L’EMT reforça les línies per la Mitja Marató

L’Empresa Municipal de Transports (EMT) de València reforçarà diumenge diverses línies amb motiu de la Mitja Marató. En concret, s’augmentarà la freqüència de les línies 35, 95 i 99, des de les 6:15 hores i fins a les 8:30 hores, per a facilitar l’arribada dels participants a l’eixida de la prova.

La línia 35 arribarà fins a l’avinguda de l’Institut Obrer, la 95 ho farà fins al pont del Regne de València i la línia 99 arribarà fins a la rotonda dels Hams. L’EMT informa que durant el transcurs de la carrera es faran alguns desviaments.

À Punt retransmet la carrera en exclusiva

La televisió pública valenciana retransmetrà en exclusiva i en directe la 29a edició de la Mitja Marató de València. El periodista Xavi Blasco, presentador del programa A córrer en la televisió i la ràdio, serà l’encarregat de narrar la prova.

També et pot interessar

stats