Talls de trànsit a Castelló i València per les carreres populars d'aquest diumenge

A la capital de la Plana Alta es corre la X Marató BP i la 10K, i a València la 15K.

Talls de trànsit a Castelló i València per les carreres populars d\'aquest diumenge
Talls de trànsit a Castelló i València per les carreres populars d'aquest diumenge

Als carrers de la capital de la Plana Alta, vora 3.200 persones participaran en la X Marató BP i la 10K. El tir d'eixida serà a les 9:00 h des de l'avinguda de Barcelona i finalitzarà sobre les 14:00 h a la meta situada al Parc Ribalta. L'Ajuntament de Castelló ha desplegat un dispositiu de més de 250 persones entre policies locals, agents de mobilitat, personal sanitari, bombers i Protecció Civil per a garantir el correcte desenvolupament de la jornada.

En total, 150 punts de trànsit es veuran afectats a la ciutat de Castelló pel recorregut. Hi haurà desviaments puntuals en el servei de transport públic i, des de les 8:30 h fins a les 14:00 h, no circularan les línies 1 (Poliesportiu Ciutat de Castelló-Hospital General), L4 (Grup Grapa-CEU), L5 (Passeig Ribalta-Basílica del Lledó), L8 (línia circular Hospital General), L9 (Estació Intermodal-Grup Grapa) i L11 (Rafalafena-UJI). Les línies que patiran alteracions i desviaments dels recorreguts habituals són l’L3 (Basílica del Lledó-Hospital Magdalena), L6 (Ribalta-Benadressa), L7 (Urbanització La Torreta-Grup Lourdes), L10 (Tetuan-Grup Sant Llorenç), L12 (Comissaria de Policia-UJI) i L18 (Hospital General, circular).

15K València Oberta al Mar 2020

Alhora, la capital del Túria celebra una nova edició de la 15K que recorrerà la façana marítima de la ciutat. Hi participaran vora 10.000 corredors i corredores i també influirà en el trànsit de la ciutat a partir de les 9:00 h. La Regidoria de Mobilitat ha informat dels talls als carrers en tres franges horàries diferents. Entre les 9:00 h i les 9:45 h, la carrera afectarà les vies de l'avinguda del Port, el passeig de l'Albereda, l'avinguda de Blasco Ibáñez i la de Catalunya. Des de les 9:15 h fins a les 10:30 h, el pas estimat de la 15K afectarà l'avinguda dels Tarongers, Ramon Llull, Manuel Candela i Menorca. Finalment, des de les 9:30 h fins a les 11:15 h, el trànsit quedarà interromput al carrer de la Serradora, del Marí Blas de Lezo, de l’Enginyer Fausto Elio, d'Isabel de Villena i de Pavia, on se situa la meta final.

També et pot interessar

stats