Suspés el juí pel crim de Diana Quer per no poder constituir-se el jurat

Dos candidats han exposat motius legals acceptats per a no participar, per la qual cosa el procés ha quedat ajornat fins l’11 de novembre.

FOTO PORTADA: Preparatius als jutjats de Santiago de Compostel·la, on es celebra el juí pel crim de Diana Quer

El judici pel crim de Diana Quer, que havia de començar aquest dimarts, ha quedat ajornat fins a l’11 de novembre per problemes per a constituir el jurat popular. L’únic investigat en el cas de la jove madrilenya de 18 anys, que va ser trobada morta en un pou el passat desembre de 2017, és José Enrique Abuín Gey, el Chicle.

Segons han informat fonts judicials, a la cita estaven convocades 21 persones de les 20 que exigeix la llei. No obstant això, dos candidats han exposat motius legals acceptats per a no participar, per la qual cosa el procés ha quedat suspés. 

Abuín Gey, traslladat fa setmanes al centre penitenciari de Teixeiro per a facilitar la seua assistència al judici a la capital gallega, haurà de respondre davant de la justícia per la presumpta comissió dels delictes d’assassinat amb traïdoria i acarnissament, detenció il·legal i agressió sexual. Precisament, dilucidar si Diana Quer va patir una agressió sexual, com defensen la Fiscalia i l'acusació particular, serà un dels punts clau de la vista oral per a determinar si se’l condemna a la pena de presó permanent revisable sol·licitada pel ministeri fiscal.

També et pot interessar

stats