Suspés el juí contra els detinguts per assetjar una dona en una platja naturista de Cullera

El jutjat s'ha inhibit en favor del que va obrir diligències el cap de setmana dels fets.

El jutjat s'ha inhibit en favor del que va obrir diligències dels fets el cap de setmana.
El jutjat s'ha inhibit en favor del que va obrir diligències dels fets el cap de setmana.

El juí ràpid contra els cinc homes detinguts per un presumpte abús sexual a una dona a la platja naturista del Mareny de Sant Llorenç de Cullera, que estava previst celebrar-se aquest dimarts a les 12:00 h, s'ha suspés, segons han confirmat des del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana. La suspensió s'ha produït en inhibir-se el jutjat que havia d'instruir-lo, el número 2 de Sueca, en favor del jutjat número 1, que és qui va obrir diligències en primer terme, el cap de setmana. 

Ara, serà aquest segon jutjat qui haurà de citar-los novament i instruir la causa. Estan acusats d'un delicte contra la llibertat sexual de les persones. 

Els fets van ocórrer dissabte passat, a la platja naturista del Mareny de Sant Llorenç de Cullera, a la Ribera Baixa. Segons la denúncia, els acusats (cinc homes de 40 a 50 anys procedents de Riola i Polinyà de Xúquer, alguns d'ells amb antecedents), la van insultar, l'acorralaren quan eixia de la zona de bany, li van fer tocaments de caràcter sexual i van intentar atropellar-la mentre fugien en cotxe quan demanava ajuda.

La dona va aportar proves per a identificar els presumptes autors de l'agressió, que van ser detinguts per la Guàrdia Civil i posteriorment posats en llibertat i citats aquest dimarts per a un juí ràpid.

No obstant això, després de la decisió del jutjat número 2 ara el cas seguirà la via ordinària i serà el jutjat de primera Instància i instrucció número 1 de Sueca el que ha de citar els cinc homes per un suposat delicte contra la llibertat sexual.

També et pot interessar

stats