Suspenen un metge de l’Hospital Clínic de València per suposadament gravar amb el mòbil companyes en el bany

Sanitat li ha obert un expedient disciplinari al facultatiu, que està acusat d'un presumpte delicte contra la intimitat.

Una persona va alertar la policia que havia trobat un telèfon mòbil en el vestuari i que pel que semblava podria estar gravant | EP
Una persona va alertar la policia que havia trobat un telèfon mòbil en el vestuari i que pel que semblava podria estar gravant | EP

La Conselleria de Sanitat ha obert un expedient disciplinari i ha suspés cautelarment un metge de l'Hospital Clínic de València que suposadament va gravar amb el seu mòbil unes companyes en el bany.  

En la matinada de diumenge una persona va alertar la policia que havia trobat un telèfon mòbil en el vestuari i que pel que semblava podria estar gravant. 

Els agents es van personar en el centre hospitalari i van localitzar el telèfon i posteriorment el propietari, que va ser citat en acabar el seu torn de treball a la comissaria, acusat de presumpte delicte contra la intimitat.

Després de prestar declaració, el metge va quedar en llibertat, a l'espera que el criden del jutjat.

Sanitat ha informat que la direcció del centre li va comunicar els fets i "immediatament" es va procedir a la incoació d'un expedient disciplinari i al nomenament de l'òrgan instructor, tot ratificant la suspensió cautelar de les funcions del facultatiu.

També et pot interessar

stats