Suspenen el juí a l'exmarit d'Oltra per la quarantena d'una advocada

Està acusat d'abusos a una menor tutelada en un centre d'acollida.

Luis Eduardo Ramírez, durant el judici per abusar d'una menor
Luis Eduardo Ramírez, durant el judici per abusar d'una menor / Arxiu

El judici a Luis Eduardo Ramírez, exmarit de la vicepresidenta i consellera d'Igualtat, Mónica Oltra, per suposats abusos a una menor tutelada com a educador en un centre d'acollida, s'ha hagut de suspendre a causa de la quarantena per Covid-19 que ha de guardar una de les advocades d'aquest.

L'educador havia de tornar a ser jutjat aquest dilluns a l'Audiència de València després que hagueren aparegut dos informes que qüestionen la versió que va oferir la víctima, de 15 anys, en la primera vista.

Aquest va ser condemnat pel mateix tribunal a una pena de cinc anys de presó per un delicte continuat d'abús sexual, però el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) va revocar la sentència en trobar-se dos informes que no es van valorar en la vista. Així, es va ordenar repetir el judici, encara que de manera parcial. És a dir, amb la declaració de les persones responsables dels dos informes, un d'ells encarregats per la mateixa Conselleria després d'haver-se iniciat les actuacions judicials i un altre elaborat per l'Institut Espill.

De moment el TSJCV no ha fixat una nova data per a la vista i estan a l'espera que finalitze la quarantena per a poder-ho fer.

També et pot interessar

stats