Se suspenen les Festes de Sant Pere i Sant Joan al Grau

S'havien de celebrar del 27 de juny al 5 de juliol.

Se suspenen les Festes de Sant Pere i Sant Joan al Grau
Se suspenen les Festes de Sant Pere i Sant Joan al Grau

Queden suspeses les festes de Sant Pere del Grau i els actes de la Nit de Sant Joan a les platges. L'Ajuntament de Castelló i la Comissió de Festes de Sant Pere han acordat aquesta suspensió de manera conjunta, davant de la imposibilitat de complir les mesures de seguretat i distanciament social que es deriven de la crisi sanitària de la Covid-19.

Enguany les Festes de Sant Pere havien de celebrar-se del 27 de juny al 5 de juliol. El gruix d'actes es desenvolupen al carrer i reuneixen centenars de persones. Per això, la decisió més prudent, com ha explicat Antonio Tirado, president de la Comissió de Festes, "és suspendre les festes, perquè per les pròpies característiques no són compatibles amb les mesures derivades de la crisi del coronavirus”.

Pels mateixos motius, la presidenta del Patronat Municipal de Festes, Pilar Escuder, ha anunciat que se suspenen els actes de la Nit de Sant Joan a les platges de Castelló. En l'Ajuntament de Castelló, el tinent d'alcalde del Grau, Rafa Simó, ha plantejat que el pressupost de les festes es destinen a iniciatives dirigides a la reactivació econòmica i social de la ciutat.

També et pot interessar

stats