Suspenen la declaració de l'acusat d'assassinar Marta Calvo

S'investiga la mort d'una altra dona a Russafa, un cas que inicialment va quedar arxivat perquè s'associà a una sobredosi de cocaïna.

Jorge Ignacio P. J., l’assassí confés de Marta Calvo, en una imatge d’arxiu
Jorge Ignacio P. J., l’assassí confés de Marta Calvo, en una imatge d’arxiu

El sospitós d'haver assassinat Marta Calvo, Jorge Ignacio P. J., havia de declarar aquest divendres per videoconferència per un altre possible homicidi, la mort d'una dona en el barri de Russafa, a València. Però la declaració ha quedat suspesa per no ser "urgent i inajornable" en la situació actual de l'estat d'alarma decretat pel coronavirus.

El jutge instructor considera que no es tracta d'una diligència urgent i inajornable que s'haja de fer en el marc dels serveis essencials fixats pel Consell General del Poder Judicial (CGPJ) per a l'administració de justícia. No han posat nova data per a la declaració.

La Policia Nacional va imputar el 4 de març un nou delicte d’homicidi a l’autor confés de la desaparició de Marta Calvo. Es tracta de la mort d’una dona que va tindre lloc el passat 15 de juny, un cas va ser inicialment arxivat perquè es va associar a una sobredosi de cocaïna.

Però eixa investigació es va reobrir després de conéixer-se el cas de Marta Calvo, la jove de 25 anys que va desaparéixer a Manuel el passat set de novembre. El sospitós, que es va entregar el quatre de desembre, va declarar que la mort de Marta es va deure a un accident provocat per un consum excessiu de cocaïna i que ell, en descobrir el succeït, va esquarterar el cos i va llançar les restes en contenidors de poblacions veïnes. La nova investigació pretén esbrinar si Jorge Ignacio P. J. va actuar de la mateixa manera amb aquesta altra dona.

També et pot interessar

stats