Se suspén la búsqueda de l'home de 81 anys desaparegut a Foios fins demà de matí

La Guàrdia Civil cita a les 8:30 hores totes les persones que vulguen col·laborar en la recerca.

Miguel Lázaro va desaparéixer aquest dijous a Foios (Horta Nord)
Miguel Lázaro va desaparéixer aquest dijous a Foios (Horta Nord)

El dispositiu de recerca que s'havia posat en marxa per a localitzar un home de 81 anys que va desaparéixer dijous de vesprada a la localitat de Foios (Horta Nord) ha interromput les tasques fins demà dissabte, segons ha informat l'ajuntament. Les actuacions es reprendran a les 8:30 del matí. La Guàrdia Civil ha citat a aquesta hora, davant l'antic escorxador, totes les persones que vulguen col·laborar en l'operatiu.

Bombers, Policia Local i Guàrdia Civil han treballat aquest divendres amb l'ajuda d'un helicòpter, però de moment no hi ha rastre de l'ancià, de nom Miguel Lázaro. El van veure per última vegada al voltant de les 19:00 hores d'aquest dijous, quan estava en un camp de la seua propietat, ubicat prop del cementeri municipal.

En el dispositiu treballen membres del Consorci de Bombers de València, la Policia Local de Foios, la Guàrdia Civil i Emergències 112. Així i tot, es demana la col·laboració ciutadana per a tractar de localitzar l'home. Han fet una crida perquè qualsevol persona que puga haver-lo vist o tinga alguna informació la faça saber a les autoritats.

També et pot interessar

stats