El Suprem ratifica els 22 anys de presó per a l'agent que va voler enverinar una companya i la seua família

Considera provat que entrava en la casa i posava les substàncies en el menjar quan no estaven a l'interior.

El Suprem ratifica els 22 anys de presó per a l'agent que va voler enverinar una companya i la seua família | Europa Press
El Suprem ratifica els 22 anys de presó per a l'agent que va voler enverinar una companya i la seua família | Europa Press

El Tribunal Suprem ha confirmat la condemna a 22 anys de presó a un brigada de la Guàrdia Civil de la caserna de la Vila Joiosa que, el 2016, va intentar enverinar una companya amb la qual estava obsessionat, el seu marit i el fill de la parella.

Aquest agent va ser condemnat en primera instància per l'Audiència Provincial d'Alacant el novembre de 2017. La sentència va ser confirmada també pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana i, ara, la ratifica el Tribunal Suprem.

La sentència el condemna també al pagament d'una indemnització de 20.000 euros al matrimoni per tres delictes d'assassinat en grau de temptativa -un d'ells agreujat en ser la víctima menor de 16 anys-, un delicte continuat de violació de domicili i un altre contra la intimitat.

El TSJCV considera provat que el condemnat va entrar en diverses ocasions a la caserna on vivia la guàrdia civil amb una còpia de les claus que tenia en poder seu i amb la intenció de matar-la, i també al marit i al fill. Aprofitava l'absència dels tres per a entrar a l'habitatge i abocar les substàncies en el menjar.

També et pot interessar

stats