Els supermercats valencians esperen tornar a la normalitat els pròxims dies

Els ports han començat a recuperar el trànsit de camions i el transport està intensificant l'activitat

Secció de lactis d'un supermercat valencià la setmana passada
Secció de lactis d'un supermercat la setmana passada / À Punt

Els supermercats valencians preveuen tornar a la normalitat logística en els pròxims dies i poder oferir tots els productes sense els problemes que hi ha hagut com a conseqüència de la vaga del transport, i alguns estan fent reposicions dues vegades al dia en casos com els productes lactis.

El director de l'Associació de Supermercats de la Comunitat Valenciana (Asucova), Pedro Reig, ha assegurat que encara hi ha molts productes per traure dels centres logístics i costarà uns dies tornar a la normalitat, però la situació va millorant, a excepció d'algunes incidències puntuals a la zona nord i alguns punts del sud d'Espanya per la presència de piquets.

Els ports han començat a recuperar el trànsit de camions i el transport està intensificant l'activitat, i s'espera que cada dia la situació vaja a millor.

Als supermercats estan arribant les mercaderies i també els productes que més s'han esgotat en l'última setmana, i en cas dels lactis algunes botigues reposen dues vegades al dia, segons Reig.

Han aconseguit reorganitzar l'assortiment i ara estan fent reposicions "amb una certa normalitat", ha manifestat el director de Asucova, associació que engloba cadenes com Mercadona, Consum, Masymas, Dialprix i Hiperber, presentse a la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats