Sufoquen l’incendi d’un avió que anava a ser desballestat a l’aeroport de Castelló

Bombers de quatre parcs extingeixen les flames, que s’han pogut originar en tallar-se una canonada d’oxigen i calar-se foc.

Foto de portada: Un bomber junt a la pista on s'ha originat l'incendi de l'aeronau

Quatre dotacions de bombers de diversos parcs de les comarques del nord i de l’aeroport de Castelló han sufocat l’incendi d’un avió que estava en una de les pistes. Tot apunta que el tall d’una canonada d’oxigen ha pogut ser l’origen de l’incendi de la part davantera de l’aeronau, que anaven a desballestar.

El foc ha obligat a retirar els avions pròxims i a activar el pla d'emergència aeronàutic, en la situació 0, segons ha informat el 112. L'incendi ha començat quan operaris de l'aeroport treballaven en l'avió. Encara que s’investigaran les causes, probablement l’incendi s’ha originat després de tallar-se una canonada d'oxigen i pegar-se foc, segons ha explicat el diputat provincial de Bombers, Abel Ibáñez.

Per a fer costat als bombers de l’aeroport, s’hi han desplaçat quatre dotacions dels parcs de la Plana Alta, el Baix Maestrat i la Plana Baixa, i dues unitats de comandament. També hi ha acudit una unitat del SAMU. Finalment, tot ha quedat en un esglai.

També et pot interessar

stats