Suera trenca tabús amb un taller sobre salut sexual femenina

L'ajuntament del xicotet poble de la Plana Baixa ofereix productes sanitaris per ajudar a les dones gaudir del sexe sense pors ni complexos

Suera trenca tabús amb un taller sobre salut sexual femenina
06 de juny 2021 - 12:23

La regidoria d'Igualtat de Suera, a la Plana Baixa, ha organitzat un taller amb un objectiu: trencar barreres i promoure la salut sexual de les dones del poble, independentment de la seua etapa vital.

La xarrada presencial va congregar dones de totes les edats d'aquest xicotet municipi de poc més de 500 habitants per a resoldre dubtes, les inquietuds i problemes associats a la sexualitat, la menstruació o la menopausa; qüestions que segons expliquen algunes de les assistents "encara continuen sent tabú".

Segons la regidora d'Igualtat de Suera, Gema Soriano, aquest taller ajuda a "desmitificar" i trencar amb "eixa imatge de la vergonya" que moltes voltes s'associa a la salut sexual femenina.

Per a complementar la iniciativa, el consistori proporciona de manera gratuïta a les dones que ho demanen una copa menstrual i un exercitador de sòl pelvià perquè puguen gaudir del sexe sense pors ni complexos.

També et pot interessar

stats