Sueca dispara el major espectacle de pirotècnia d'Europa, amb 1.300 quilos de pólvora

L'edició 18a del festival piromusical serà un homenatge a la música valenciana dels anys 80 i 90.

La festa ha comptat, a més dels centenars de quilos de pólvora, amb 15.600 unitats pirotècniques i 21 ordinadors.

La ciutat de Sueca (Ribera Baixa), ha festejat aquest dissabte un festival dedicat a la música i sobretot a la pólvora. La pirotècnia de Ricardo Caballer ha sigut l'encarregada de preparar el major espectacle piromusical fet a Europa, amb el llançament de 1.300 quilos de pólvora, que perillava per les previsions de pluja.

L'edició 18a del festival piromusical ha fet un homenatge a la música valenciana dels anys 80 i 90. La festa ha comptat, a més dels centenars de quilos de pólvora, amb 15.600 unitats pirotècniques i 21 ordinadors. Aquesta munició ha convertit Sueca en la capital europea de la pirotècnia gràcies al "major piromusical disparat fins hui a Europa", segons ha contat aquesta setmana en roda de premsa Ricardo Caballer.

El piromusical, d'uns 30 minuts, s'ha dividit en dues parts diferenciades. La primera, de 21 minuts, ha combinat músiques de ball, de rock i de bandes sonores de pel·lícules amb un final "apoteòsic". Així mateix, el festival ha comptat amb un homenatge als discjòqueis Avicii i Robert Miles.

Homenatge a la Ruta

La segona part, de nou minuts, ha estat dedicada a la música que va fer ballar a tota una generació en els anys 90, amb un 'Homenatge a la Ruta'.

Com a escalfament, els organitzadors han preparat un espectacle amb l'actuació de reconeguts  com Djs Ansthef (Sueca), Javi & Rafa los Gemelos (Puzzle), Jose Coll (Remember The Music, Arabesco i Evento), Jose Conca (Chocolate), Vicente Ferrer (Bananas Maxi Disco), Víctor Pérez (The Face) i diversos artistes convidats com ara Dj Space, Double Visión, Jerry Daley, Just Luis, Kryss, New Limit i Sonia Madoc.

També et pot interessar

stats