Sot de Xera tornarà a cobrar per aparcar prop del riu els caps de setmana d’estiu

Després d’una legislatura suspesa, el nou govern del PP ha reactivat aquesta taxa, de cinc euros per vehicle i tres per moto

Sot de Xera, els Serrans
Sot de Xera en una imatge d'arxiu / Mercé Carrió

L’Ajuntament de Sot de Xera (Serrans) tornarà a cobrar per aparcar prop del riu els caps de setmana durant l’estiu davant de la gran afluència de gent dels municipis del voltant que hi va a gaudir del paisatge i a refrescar-se amb un bany, segons ha anunciat aquest dijous en el seu compte de Facebook.

Concretament, es cobraran cinc euros als vehicles i tres a les motos, segons ha informat l’Ajuntament en un ban que ha publicat també a les seues xarxes socials. La mesura entrarà en vigor aquest dissabte dia 15 de juliol i s’estendrà tots els caps de setmana fins diumenge 20 d’agost. 

No és la primera vegada que el municipi dels Serrans imposa aquesta taxa. La primera vegada es va aprovar en un ple del 2010, sota el mandat del Partit Popular. Amb l’arribada del PSPV a la corporació municipal el 2019, l’impost es va suspendre, però ara que el PP ha guanyat les eleccions del 28 de maig, s’ha tornat a activar amb l’objectiu de finançar les tasques de manteniment de tota la zona de bany i els voltants del riu. 

També et pot interessar

stats