Sot de Xera ja té més de la meitat de la població vacunada

De les 373 persones en edat de vacunar d’aquest poble dels Serrans, més de la meitat, 190, ja han rebut almenys la primera dosi

Sot de Xera ja té més de la meitat de la població vacunada / À Punt NTC

En municipis valencians on quasi la meitat de la població té més de 50 anys comencen a respirar perquè gran part del veïnat ja ha rebut les dues dosis de la vacuna, i la sensació és d'una certa tranquil·litat. 

És el cas de Sot de Xera (Serrans), on hi ha censades 373 persones en edat de vacunació, de les quals 190, més de la meitat, ja han rebut almenys la primera dosi. Amb aquest percentatge de vacunació el veïnat comença a mirar el futur amb optimisme.

Un optimisme que no li ha faltat mai a Dolores que, amb 91 anys, és la persona de més edat del poble, i va ser la primera persona del municipi que va rebre la vacuna, ara fa dos mesos. En declaracions a À Punt, ha assegurat que no té por.

També es cert que en aquest municipi dels Serrans, on es camina amb pausa i hi ha temps per a gaudir dels detalls, la pandèmia no els ha castigat molt. De fet, el veïnat ha indicat a À Punt que els casos de Covid-19 es compten amb una mà, i molts asseguren que no és només gràcies a la vacuna contra el coronavirus, sinó també gràcies al bon menjar i al fet que el poble estiga envoltat de naturalesa.

També et pot interessar

stats