El sostre de l’Espai Labora d'Ibi s'assola sense causar danys personals

 Les persones que ja tenien una cita seran ateses a l'oficina d'Alcoi, preferiblement el mateix dia i a la mateixa hora

Imatge de l'edifici on es troba l'Espai Labora d'Ibi
Imatge de l'edifici on es troba l'Espai Labora d'Ibi / À Punt NTC

Una part del sostre de l’Espai Labora d'Ibi (Alcoià) s'ha assolat aquest diumenge poc després de les 5:15 h sense que hi haja hagut danys personals, segons han informat fonts de la Generalitat. Dos vehicles han resultat afectats, un d'ells ha quedat destrossat i un altre ha rebut impactes de menys gravetat.

En aquestes oficines, que ocupen un immoble exempt d'una planta, s'havien detectat fissures que van motivar que des de la direcció de Labora se sol·licitaren tres informes pericials externs. Es recomanaven, entre altres qüestions, reparar el fals sostre, realitzar un estudi estructural, reforçar alguns murs i el trasllat dels treballadors.

En conseqüència, la zona afectada per l’afonament es trobava sense ús des del mes de setembre passat com a mesura cautelar, encara que ara s'obrirà una investigació per a aclarir el que ha passat. Mentre estiga tancada l'oficina, s'atendrà la ciutadania en altres centres pròxims.

La directora general de Planificació i Serveis de Labora, Eva Hernández, juntament amb el responsable del Sepe a la Comunitat Valenciana, Pere Beneyto, s'han desplaçat fins al lloc dels fets per a establir un comité de crisi i resoldre l'emergència. Aquest dilluns al migdia s'ha convocat una nova reunió. Fonts de Labora han ressaltat que s'han pres totes les precaucions i recomanacions dels equips d'arquitectura.

La directora del Sepe d'Ibi, Esther Álvarez, ha informat que les persones que ja tenien una cita seran ateses a l'oficina d'Alcoi, preferiblement el mateix dia i a la mateixa hora. També pot anul·lar-la i demanar una de nova a qualsevol oficina de la província d'Alacant. Personal de Labora estarà a les portes de l'oficina d'Ibi per a donar instruccions a les persones usuàries del servei.

El president de la Diputació d'Alacant i del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, ha expressat en les xarxes socials la seua preocupació i ha comunicat que vol "saber per què ha passat".

També et pot interessar

stats