El sorteig de Reis repartirà 700 milions d'euros

El primer gran sorteig de l'any porta il·lusió a un principi d'any marcat per l'empitjorament de la pandèmia.

El sorteig de Reis repartirà 700 milions d'euros
El sorteig de Reis repartirà 700 milions d'euros

El dia de Reis és un dels més especials de l'any perquè obrim els regals que ens han deixat els reis d'Orient, però també perquè esperem amb il·lusió que ens somriga la sort i ens toque la loteria.

Després de començar l'any fregant els nivells de pressió hospitalària dels pitjors moments de la primera onada i amb un enduriment de les mesures de seguretat contra el coronavirus, sembla que la il·lusió i l'esperança són més necessàries.

Il·lusió, en aquest cas, que ens toque el primer gran sorteig de l'any, el sorteig de Reis.

700 milions d'euros en premis

Enguany es repartiran 700 milions d'euros a través d'un sistema de bombos múltiples, mitjançant el qual de cada bombo s'extrau un dígit del número guanyador de cinc xifres.

Els premis més importants d'aquest sorteig són el primer, amb un valor de 2.000.000 d'euros per sèrie (200.000 euros per cada dècim); el segon, amb un valor de 750.000 euros per sèrie (75.000 euros per cada dècim); i el tercer premi, de 250.000 euros per sèrie (25.000 euros per cada dècim).

Però si no tenim la sort d'haver encertat els tres números guanyadors, encara podem arreplegar alguns euros mitjançant les aproximacions. Els números anterior i posterior al primer premi reben una quantitat de 12.000 euros a la sèrie, i els més pròxims al segon premi, s'emporten un valor de 6.100 euros per cada sèrie.

Com cobre el meu premi?

Si la fortuna ha triat el nostre número, podem començar a cobrar el premi a partir del dia 7 de gener i durant tres mesos.

Els premis inferiors a 3.000 euros es poden cobrar en qualsevol administració de loteria, però les quantitats superiors han d'arreplegar-se a les entitats financeres que treballen amb Loteries i Apostes de l'Estat: BBVA, Banc Popular, Bankia, Caixa Bank, Abanca, Banco Caja de España Inversiones, Banc Sabadell, CajasurBanco, Banco Mare Nostrum, Caixa d'Estalvis i Mont de Pietat d'Ontinyent, Cajamar, Ibercaja Banco, Kutxabank, Unicaja Banco i Laboral Kutxa. També es poden cobrar a les delegacions comercials de Loteries.

Cal recordar que Hisenda es queda un 20% dels premis superiors a 40.000 euros, és a dir el primer i el segon premi.

També et pot interessar

stats