El sorteig de Nadal posa a la venda 170 milions de dècims i repartirà 2.380 milions en premis

Es presenta l’anunci de la loteria, que enguany protagonitzen quatre històries reals amb tocs d’humor i apel·lacions emotives.

El president de Loteries i Apostes durant la presentació, aquest dijous, del Sorteig de Nadal a Madrid
El president de Loteries i Apostes durant la presentació, aquest dijous, del Sorteig de Nadal a Madrid / Chema Moya (Efe)

El Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal repartirà enguany 2.380 milions d’euros en premis. Des del juliol s’han posat a la venda 170 milions de dècims per a aquest sorteig, cosa que significa que s’han emés 170 sèries de 100.000 bitllets cadascuna.

D’acord amb aquestes xifres, l’emissió de loteria per al sorteig del 22 de desembre ascendeix a 3.400 milions d’euros, un 70% de la qual (2.380 milions) es destina a premis. Així ho ha donat a conéixer el president de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l’Estat, Jesús Huerta Almendro, durant la presentació del tradicional espot publicitari. Els afortunats que guanyen la Grossa, rebran 400.000 euros per dècim.

La campanya publicitària del sorteig de Nadal d’aquest 2019 es basa en el lema “El sorteig que ens uneix” i mostra quatre històries reals i quotidianes. Els anuncis transmetran, amb tocs emocionals i d’humor, la “unitat amb la societat” a través d’històries que parlen de valors com ara “la gratitud, l’esperança, l’afecte, la solidaritat, i la generositat”, segons ha destacat president de la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l’Estat.

També et pot interessar

stats