El Sorteig de la Loteria de Nadal repartirà aquest dissabte 2.380 milions en premis

Els valencians i les valencianes gastaran una mitjana de 75,10 euros per habitant a la recerca de la Grossa.

Els valencians i les valencianes jugaran en el sorteig de la Loteria de Nadal d'enguany més de 371 milions d'euros
Els valencians i les valencianes jugaran en el sorteig de la Loteria de Nadal d'enguany més de 371 milions d'euros

Quan només falta un dia per al sorteig extraordinari de la loteria de Nadal, són molts els que aquest divendres apuren les seues opcions de comprar un dècim per a tractar d'atraure la sort que els porte guanyar la Grossa. Un sorteig que repartirà aquest dissabte 22 de desembre un total de 2.380 milions d'euros en premis, la qual cosa suposa la mateixa quantitat que l'any passat. Enguany s'han posat en circulació 170 milions de dècims i l'emissió ascendeix a 3.400 milions d'euros, un 70 per cent es destina a premis.

Els agraciats amb la Grossa rebran 400.000 euros al dècim, amb 680 milions d'euros a repartir amb aquest premi principal. El segon premi ascendirà 125.000 euros al dècim i el tercer serà de 50.000 euros. A més, hi haurà dos quarts premis de 20.000 euros i huit cinquens de 6.000 euros. També hi haurà 1.794 premis de 100 euros al dècim i els premis per aproximacions.

Els valencians i les valencianes jugaran en el sorteig de la Loteria de Nadal d'enguany més de 371 milions d'euros, quantitat només superada pels madrilenys (535 milions), els catalans (432 milions) i els andalusos (431 milions d'euros).

Respecte a la consignació de loteria per habitant, els valencians tindran una despesa mitjana de 75,10 euros. Per províncies, a Alacant s'han consignat 73,36 euros per habitant, a Castelló, 74,45 euros, i a València, 76,49 euros. 

La Grossa de Nadal a la Comunitat Valenciana

A la ciutat de València la Grossa ha tocat en dotze ocasions, a Manises, quatre, a Alzira, dues, i una vegada a Alaquàs, Benetússer, Gandia, L'Eliana, Massamagrell, Meliana, Paiporta i Sueca. A les comarques del nord, a la ciutat de Castelló ha tocat dues vegades i una vegada el primer premi ha arribat fins a Onda i Vinaròs. 

A la província d'Alacant, el primer premi ha tocat huit vegades a la ciutat d'Alacant, dues a Benidorm, i una vegada a Almoradí, El Campello, Callosa de Segura, Elx, Elda, Novelda, Onil, Sant Vicent del Raspeig, Santa Pola i Torrevella.

També et pot interessar

stats