Sorprenen un conductor a 191 km/h en l'accés a Elx, el doble de velocitat de la permesa

A aquest jove, de 21 anys, se li imputa un delicte contra la seguretat viària que li pot suposar sis mesos de presó i fins a quatre anys de pèrdua del permís de conduir

Tram a Elx on va ser interceptat el conductor sancionat
Tram a Elx on va ser interceptat el conductor sancionat / DGT

Una patrulla de la Guàrdia Civil ha sorprés un conductor quan circulava a 191 quilòmetres per hora per la carretera convencional EL-20 d'accés i eixida del nucli urbà d'Elx, quasi el doble de la velocitat permesa per a aquesta via.

El jove superava en més de 90 quilòmetres per hora el límit establit en aquest tram, per la qual cosa se li imputa un delicte contra la seguretat viària que li pot suposar sis mesos de presó i fins a quatre anys de pèrdua del permís de conduir.

Els fets van ocórrer el passat 5 d'octubre, a la carretera EL-20 que enllaça Elx amb Montfort i El Rebolledo, mentre una patrulla duia a terme les tasques de vigilància del trànsit per mitjà d'un control de velocitat en una zona limitada a 100 quilòmetres per hora.

Va ser aleshores quan un vehicle que circulava a 191 quilòmetres per hora va fer saltar el radar i els agents van procedir a fer l'alto al turisme i a identificar-ne el conductor, un jove de 21 anys.

També et pot interessar

stats