Així són les visites a les residències de persones majors amb la nova normalitat

Les famílies tenen por que la falta d’afecte físic i caliu afecte la salut de les persones internes.

VÍDEO | Així són les visites a les residències de persones majors amb la nova normalitat

Un dels col·lectius més castigats per la pandèmia és el de les persones grans que viuen en residències. Actualment hi ha 84 residències amb almenys un cas confirmat de coronavirus i 22 que estan sota vigilància activa de control sanitari. A més, en l’últim balanç de dades oferit per la Conselleria de Sanitat Universal es registraren 13 nous positius i 6 defuncions entre residents de centres de majors.

Això ha obligat a modificar completament les rutines i l’organització de les residències, també pel que fa a les visites de familiars, que han de seguir un estricte protocol de seguretat. Està completament prohibit besar-se i abraçar-se, i moltes famílies tenen por que això puga afectar la salut dels residents.

Aquesta informació ha arribat a la redacció d’Informatius d’À Punt a través del correu electrònic tincunanoticia@apunt.es i el número de Whatsapp 699 461 999. És una nova eina de comunicació que des del mitjà públic s’ha posat en marxa per a fomentar la interacció amb els valencians i les valencianes.

També et pot interessar

stats