La solsida d'una graderia al poliesportiu d'Elda deixa quatre persones ferides lleus

En el moment de l'incident hi havia damunt de l'estructura unes vint xiquetes i diversos adults

Els efectius de bombers treballen en la zona de la solsida dins del pavelló poliesportiu d'Elda
Els efectius de bombers treballen en la zona de la solsida dins del pavelló poliesportiu d'Elda / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant

Efectius de salvament del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant han intervingut aquest dissabte en el rescat i l'evacuació de diverses persones ferides després que una de les graderies del pavelló poliesportiu Juan Carlos Verdú d’Elda (Vinalopó Mitjà) haja cedit i s’haja afonat.

Els fets han tingut lloc durant la celebració del Campionat Nacional de Fit Kid, una modalitat de gimnàstica amb participants de tot Espanya que reuneix més de 4.000 visitants en la localitat durant les competicions. En el moment de l'accident, hi havia dins del recinte unes 300 persones. En concret, en la graderia afectada hi havia vint xiquetes i diversos adults damunt de l'estructura, que han caigut des d'una alçària de metre i mig, encara que no cal lamentar ferits greus ni persones atrapades.

Fins ara s’han notificat quatre persones ferides lleus, que han rebut atenció sanitària per colps, talls provocats per les pedres i un esquinç, a més de diverses menors ateses per crisis d'ansietat. Segons les primeres informacions dels bombers, la caiguda ha tingut lloc després que dos pilars hagen cedit i hagen provocat la solsida.

L’edifici romandrà tancat al públic fins dilluns, moment en què està previst que el personal d'arquitectura tècnica de l'Ajuntament avalue les instal·lacions, que tenen més de quaranta anys d'antiguitat.

La resta de competicions està previst que es reprenguen a partir d'aquest dissabte a les 17:30 hores al pavelló Florentino Ibáñez, molt prop del de l'accident, on continuaran diumenge a partir de les 7:45.

També et pot interessar

stats